NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Friday, November 4, 2011

Vitamin E: Payudara makin anjal dan nipple makin cerah? Apa Rahsianya?

Hari ni saya suka nak berkongsi rahsia..taknak lah 'biarlah rahsia' kan..mana aci simpan sendiri2 je..Sharing is caring right? The easiest thing to make everyone happy is sharing, tak kisahlah walaupun sekecil mana bendenya, atau sesimple mana pon benda nya..Even Rasulullah sendiri pon berkongsi kan..kalau tak, kita takkan dapat manfaat ayat2 Allah sampai sekarang..


Tapi hari ni Adaa bukanlah nak berkongsi apa..nak berkongsi info ni ha..most of us mengalami dilema ni tapi segan nak luah kan..so thanx to kak N untuk info yang best ni..jom baca

Sedarkah kita kaum ibu, apabila melahirkan anak, warna aerola atau sekitar kawasan nipple akan berubah menjadi gelap dan makin ramai anak yang dilahirkan maka akan lebih gelap kawasan tersebut dan ada yang berubah kepada warna kehitaman.Memang benar ada wanita yang melalui fasa yang sedikir getir apabila menyusukan anak, bentuk payudaranya hilang keanjalan.
 
Namun bukan semua melalui fasa ini. Jika kita mengambil langkah awal menjaga pemakanan dan mengambil makanan tambahan yang bersesuaian dengan keperluan tubuh badan serta penyusuan insyaALLAH masalah perubahan warna puting dan keanjalan akan dapat diatasi. 
 
Percayakah kalian bahawa pengambilan secara konsisten vitamin E 400 iu beserta selenium & ESP membantu mengatasi masalah ini? Cuba baca petikan testimoni ini :
 
" Then search pasal nk tmbh susu tetiba jumpa blog Ita, tu yg try Set F tmbh ESP sbb masa tu br beli vitamin2 dr farmasi. Alhamdulillah.. hari pertama amik ESP dgn Alfalfa susu naik balik kepada 3oz dr 1oz hari sebelumnya. Dua ari lepas tu susu naik lagi dr 3oz kpd 5oz skali pam. Punya la suka.. Masa tu minum ESP 1x sehari dan 2 biji Alfalfa. Pikir nk jimat pun ada gak sbb baru renew insuran dan roadtax keta :)

Lagi satu saya suka (segan nk bgtau ni) sbb nipple lepas bersalin anak pertama tambah gelap.. smp anak ketiga ni lagi gelap.. TAPI sejak amik Vitamin E dr Ita aritu nipple kurang gelap dan skang ni nipple agak cerah (mcm ms blum kawin).. X sangka plak Vitamin E tu blh mencerahkan nipple.. plan amik untuk cantikkan kulit muka je sbb dh mula kusam.. tp result muka dh mula berseri sikit dr sebelumnya dan siap extra benefit lg.. "

So, apa lagi, ade promo bulan ni tau..rugi tak rebut..Sebarang pembelian dengan MyInspiration akan dapat special price n free gift.
 
 
 
Jom follow blog ini dan klik 'like' untuk melayakkan anda merebut hadiah cabutan bertuah dari MyInspiration sebelum 9.11.11 ini.
 
Mahu mencuba vitamin Shaklee? Boleh emailkan adaanoor@ymail.com atau sms kan kepada saya 017-9329859 untuk pesanan dan consultasi percuma serta promosi terkini

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...