NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Wednesday, November 30, 2011

Ovarian cyst: from 5.73cm to 1.4cm with GLA SHAKLEE!

Masih ingat semalam entry Adaa tajuk Ovarian cyst: Beware ladies!  Lepas Adaa tulis entry tuh teringat pula member biz yang mengalami ovarian cyst..tak sangka kan..Dilla disahkan ade cyst dalam ovarinya lepas bersalin, nk check up lepas bersalinlah kirenya, tapi discover pulak perkara lain which is cyst ni lah..huhu cuak nye lah..tapi Alhamdulillah, with GLA dan berkat doa, cyst yg asalnya berukuran 5.73 cm dan pun mengecut ke 1.4cm..tak jadi bedah !


Itulah kata2 Pn Dilla..Jika ingin baca full story about Pn Dilla dan cyst boleh gi kat blog nye Cyst tak jadi dibedah selepas makan Shaklee 

kenapa Pn Dilla pilih GLA?
GLA (asid linolenik gama) digunakan oleh ramai wanita untuk memelihara kesihatan sepanjang kitaran haid setiap bulan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin - bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses-proses badan yangg normal. Minyak benih bunga matahari adalah satu lagi sumber asid-asid lemak Omega-6. Ia mengandungi vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.

Kelebihan GLA COmplex
  • Menggalakkan kesihatan semasa kitaran Haid
  • Menyokong sistem imun
  • Setiap kapsul Shaklee GLA Complex mengandungi asid-asid lemak utama daripada campuran minyak bunga matahari dan vitamin E, serta Shaklee Guard, iaitu sistem antioksidan semulajadi Shaklee yang eksklusif untuk memastikan keberkesanan penuh dan kesegarannya
  • Vitamin E membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriiti sel

Mahu mencuba vitamin Shaklee? Nak tahu apa yang sesuai dengan budget anda? Boleh emailkan adaanoor@ymail.com atau sms kan kepada saya 017-9329859 untuk pesanan dan consultasi percuma serta promosi terkini. Pelanggan MyInspiration juga layak untuk menerima mysteri free  gift, jadual makan, tips eksklusif dan menyertai group tertutup kami di FB untuk mendapatkan konsultasi berterusan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...