NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Monday, November 14, 2011

Basic H: Lantai ku terhindar dari semut~~

Semalam, gi makan kat kedai nasik ayam kat bangi ni..kat situ dia ade jual Kelapa Jeli yang sgt enak, mmg wajib beli lah kalo Adaa gi kedai tu..So, adelah husband beli 2 buat bekal kat umah..kisahnye, si Adam ni nk le satu..ingatkan dia makan,senyap je duk kat pintu depan..rupenye..habis lantai dah diselaputi jeli tersebut huhuhu sedih..1. sbb jeli tuh sgt best..2. sbb abes lantai ibu!!! Tapi takpe, lap mcm biase..kejap je dh dtg semut..bnyk sgt..semut mayat lak tu..semut yang bau busuk tu huhuhu

kalo comel gini takpelah kan
Takpe..sabar lagi..lap lagi..tup2 kejap je, datang balik..dgn anak pinak, cucu cicit ciut semua ade...huhuhu dah lah busyuk..fikir punye fikir..Ting!
Teringat basic H ku ..ape lagi, sambar mop sebatang, mop dengan air+basic H a few drops..dan hasilnye! Semut tak datang lagi YES! hehe mmg suka..saya jatuh cinta lagiii...rasa nk mop satu umah dengan laman umah sekali sebab semut banyak sgt..huhuhu

Memang berbaloi basic H ni ade pelbagai kegunaan..1001 kegunaan tapi harga murah je..tahan berbulan bulan pulak tuh..try one, n you're gonna love it! see my old entry 1001 kegunaa basic H cuci2 mata sambil kaut ilmu :) PM me if interested!

Mahu mencuba vitamin Shaklee? Boleh emailkan adaanoor@ymail.com atau sms kan kepada saya 017-9329859 untuk pesanan dan consultasi percuma serta promosi terkini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...