NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Wednesday, November 9, 2011

Nak Hadiah? Adaa nak bagi FRee ni..

 This is sticky post plz scroll down to read new entry

Salam semua..ha ni mood tgh ceria ni..date hari ni cantik pulak kan 1.11.11 Sempena hari yang best ni Adaa nak bagi hadiah free ni..apa hadiahnye..jeng2 jeng jeng...Rahsia..yang pasti anda pasti suka punya!..nk tau kene pm Adaa ok? kite leh story mory hehe

Syaratnye senang aje..

1. Anda mestilah follower blog MYINSPIRATION dan 'LIKE' facebook page MYINSPIRATION
2. Berumur 18 tahun ke atas hehe memain je..sile tinggalkan any comment here, x kisahlah komen ttg blog ni ke ...entry ni k ..kata2 rayuan dan pujukan untuk dapat hadiah pon boleh hehe
3. sekiranya anda ade blog, sila letak skali address web/blog anda dan pastikan anda letak link blog Adaa di blog anda ye..exchange link gitu..bagi yang takde blog, takpe..bg email ye, kot2 le anda menang, boleh sy contact.

Ok, senang kan? Nak bagi free je ni..Jadi bermula saat ini, on 1.11.11 hingga 9.11.11 anda berpeluang untuk join lucky draw ni..kire hadiah Hari Raya Haji lah ni hehe mana tau ade rezeki..berbaloi ni..sape nak bg bende free kan. InsyaAllah on 10.11.11 Adaa akan umum pemenangnye so TUNGGUUUU....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...