NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Thursday, October 6, 2011

Testimoni: Doktor pakar pun setuju Shaklee terbaeekk, gembira Hb Pn Iena naik + anemia ketika hamil tak lagi merisaukan~~

''Dulu Hb iena 5-6 je ..nak jejak 7 pun susah tau..masa pregnantkan Irish paling tinggi pon 8..biarpun dah makan pil zat besi doc bagi..tetap jugak x naik2..kali ni kejap je dah 10.3..''

Itulah sms yang menggembirakan yang Adaa terima siang tadi..Iena ni salah seorang customer Adaa yang baru mencuba Shaklee..Iena ada anemia dan bila pregnant tau2 lah kan, yang tak anemia pon hb boleh jadi rendah..apatah lagi dia ni..so doktor sgt lah risau n recommend her untuk makan hati lembu dan apa2 yang boleh menaikkan hb lah..disbbkan tak sanggup nak menelan, Adaa cadangkan Iena ambil SET A yang mengandungi Vitalea (multivitamin with iron), b complex dan vitamin c..dan hasilnya..Alhamdulillah..naik hb Iena kan Iena kan :)

Iena yang ceria hehe
Bukan tu je, ade lagi sms Iena yang menggembirakan heheh meh2 nak share

''Doc pakar ni tanye kot2 Iena berubah hati makan hati lembu, Iena cakaplah Iena makan Shaklee..tu dia cakap Shaklee mmg bagus..otak baby jadi sangat cergas, dia mmg sarankan pun..tu yang Iena rasa baby Iena lasak lain macam..''

'ade lagiiii...

''Doc pakar tu cakap, vitamin Shaklee adalah vitamin paling elok untuk makan walaupun tak pregnant..dia cakap dia sendiri bagi mak ngan ayah dia makan..''

tu diaaa..begitulah pendapat seorang doktor pakar..Doc ni sangat hepi sbb Hb iena ni improve sgt2..sampai terkeluar semua cerita pasal Shaklee hehe

Bagi yang belum mencuba, Adaa sarankan lah cuba sendiri..buat permulaan boleh ambil mcm yang Iena mkn, set optimum (set A) untuk kesihatan menyeluruh..InsyaAllah anda akan rasa perbezaannya..

SET A

Bagi yang mempunyai kekangan untuk mendapatkan Fullpack, kami ada menyediakan Euphoria Trial pack untuk kegunaan selama sebulan beserta free gift n consultation juga..bg yang ingin mencuba fullpack, dapatkan harga istimewa dari Adaa ye,.penjimatan berganda..

Sayangi diri anda dan keluarga, harga waktu sihat anda..

Mahu mencuba vitamin Shaklee? Boleh emailkan adaanoor@ymail.com atau sms kan kepada saya 017-9329859 untuk pesanan dan consultasi percuma serta promosi terkini. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...