NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Tuesday, October 18, 2011

BARRACK OBAMA pun gune SHAKLEE~~

Memula baca tajuk ni tersenyum je Adaa hehe bukan apa, sbb mmg tahu prestasi dan reputasi Shaklee..mmg Shaklee ni sangat bagus dan dah bertapak sejak 55 tahun lepas..lama tuuu dari tuk nenek kita dah guna Shaklee ni..

Barrack Obama n family

Adaa ni kalo nak guna apa2 product, cukup skeptikal yelah..skang mcm2 ade, tapi mostly ade negative effect..tu yang buat Adaa serik nak try2..tp since Doc suh amek jugak supplement, carik jelah..carik punye carik jumpa lah dengan Shaklee dan sampai sekarang Adaa yakin dengan Shaklee ni ..i likeeee =)

Betul ke Barrack Obama guna Shaklee? Jom baca thanx to kak N

klik pic for better view

Adaa dah guna Basic H, n mmg suke..hehe botol susu anak berkerak2 pon sekelip mata je ilang tak yah nak merebus2 bagai hehee so nk cuba?

Mahu mencuba vitamin Shaklee? Boleh emailkan adaanoor@ymail.com atau sms kan kepada saya 017-9329859 untuk pesanan dan consultasi percuma serta promosi terkini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...