NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Wednesday, October 26, 2011

GLA: nak kulit cantik berseri? cubee sajeee confirm suke~

Malam ni takmo tulis panjang2..yang pasti, Adaa nk share ttg GLA ni, Adaa dah cuba, wpon br sebulan tapi Alhamdulillah sesuai dengan diri ku..dulu kulit Adaa selalu naik jerawat kecik2 tuh, bak kata kakak ku 'adik naik ruam lampin kat dahi' hehe..tapi bile dh besar2 ni dah kurang, cume pantang cuaca panas ke, 'red flag' ke maka akan naik lah, but since consume Shaklee ni especially Vitamin E n GLA ni, Adaa pon x ingat bila last naik jerawat..kakak ku pun kata muka Adaa dah xde teruk mcm dulu..heheh i likee..tak caya? cuba dulu baru tau...

Apa yang bestnye GLA ni? GLA ni consist of pure Vitamin E, suitable for both man n woman, stable kan hormon..so sesuailah untuk orang yang selalu naik jerawat, Premenstrual Syndrome, darah tinggi, kencing manis..apa lagi kelebihan GLA? 
  credit to kak cery

Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf
_________________________________________________
JADI PATUT CUBA GLA ATAU TIDAK?... Hmm.. Mari baca apa kata zuera ..

sesape yg kat sini xpernah try GLA patut try ekkk....sbbnya kulit rs smooth n skin better much better.....sy dh try result dia sgt okies......tq Cery MamaFaiz...:)
20 hours ago · · ·
  • Raihan's Shaklee likes this.
    • Azrin Mohd yeke?tak penah try lg...hehehe...nak beli jugak lah...
      20 hours ago ·

    • Hadhatina Mkb setuju dgn Zuera, hadha dulu sblm pregnant ni, GLA Complex adalah antara vitamin wajib. Pertama - utk regulate balik kitaran period yg tak betul lepas bersalin. Kedua - utk hilangkan kesan berminyak yg merimaskan pd kulit wajah (dgn gabungan vit c, b complex dan ESP). Mmg puas hati!
      19 hours ago · · 2 people
--------------------------------------------------------------------------------------
 
Jika anda berminat, boleh cuba Euphoria Skin Care Set kami (Vitamin E+ Vitamin C+ B-complex) dan add on GLA..cubalah, anda pasti teruja dengan keberkesanannya!
*PLZ click 'LIKE' button and u'll get lots privileges from MY INSPIRATION

Mahu mencuba vitamin Shaklee? Boleh emailkan adaanoor@ymail.com atau sms kan kepada saya 017-9329859 untuk pesanan dan consultasi percuma serta promosi terkini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...