NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Tuesday, October 25, 2011

Eu-Four Pack: Berbaloi~~ ibu ayah anak cucu semua boleh consume

INTRODUCING: EU-FOUR PACK

Sejak2 Eu-Four pack dilancarkan, amboi, laris tau..mcm pisang goreng nyum nyum terima kasih kepada pembeli2 sekalian..Apa dia Eu-Four pack ni? Nilah set terbaru dari group kami Euphoria..consist of Vitalea+Bcomplex+Vitamin C+Ostematrix. Set ni bukan sahaja sesuai untuk ibu menyusu, ibu hamil, ayah, anak, adik , kakak abang semua pon boleh consume..Berbaloi kan? Beli satu set, seisi keluarga boleh guna.Bagi ibu2 yang menyusukan anak, set ini sedikit berbeza dengan set B yang biasa diambil sblm ni, bezanya, Set ini tiada alfalfa dan diganti oleh Ostematrix kerana ada ibu yang yang tak serasi dengan Alfalfa, tapi jika anda tiada masalah dengan Alfalfa, boleh teruskan mcm biasa ye, cuma add Ostematrix sahaja sbb ibu2 menyusu perlukan tambahan 1000mg kalsium setiap hari. So, mmg sesuai benarlah ambil Ostematrix ni Siapa lagi yang sesuai dengan Eu-Four pack ni? dan nak tau best ke tak set terbaru ni jom tgk apa kata mereka yang dah mencuba

kredit to kak N

Eu-Four Pack sesuai untuk :
  1.  ibu yang mengandung
  2. ibu yang menyusukan anak mereka
  3. ibu yang sering stress dan keletihan
  4. suami yang sering keletihan dan sukar mendapat tidur yang berkualiti
  5. sesuai ibu mak dan ayah kita.
  6. mereka yang ada masalah sakit pinggang, tumit kaki pecah dan sukar bangun tidur.

Apa kata mereka tentang Ostematrix?








  



--------------------------------------------------------------------------
Itu baru sikit tu..nk copy semua tak dapat lah ye kang penuh satu blog hehe..bagi mereka yang mahukan yang terbaik buat diri sendiri dan keluarga, jom dapatkan cepat! Promosi till end of Oct 2011


*PLZ click 'LIKE' button and u'll get lots privileges from MYINSPIRATION

Mahu mencuba vitamin Shaklee? Boleh emailkan adaanoor@ymail.com atau sms kan kepada saya 017-9329859 untuk pesanan dan consultasi percuma serta promosi terkini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...