NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Saturday, September 10, 2011

vitamin E: mmg puas hati, luka anak cepat baik, ibu pun hepi!

Semalam Adaa ade share satu testimoni bergambar tentang kehebatan Vitamin E dalam menyembuhkan luka..hari ni nak share lagi satu..kisah benar tau, ade gamba lagi hehe jom tengok..

credit to mamafaiz
Hari ini saya nak bercerita sikit pasal anakanda saya Azib Razim yang sangat bijak dan aktif…Semalam die terjatuh dan terhantuk di bucu meja sampai luka di kelopak matanye… habis ilang hensem anak mommy …hurmm..Saya punyala panik bergegas balik siap emergency leave terus…. Pulang melihat alhamdulilah tuhan lindungi dia dari kesan luka ke mata… Dah bawak klinik Doc gelak je tgk razim yang tak lekang dari mommy tak nak doctor check…Tapi finally he gives in and doctor confirms he is fine dan tak perlu ape2
Saya ade terbaca dalam group diskusi kesihatan Shaklee ~thank you Wafi, Alom, Iffa, Along and Kak N~ tentang testimonial bagaimana Vitamin E dapat menyembuhkan luka , apalagi saya pun ambil satu kapsul dan pecah kan amik minyak terus sapu ke atas luka dia.
2 hours after Vit E application

Razim mmg jenis aktif dah terhantuk pun boleh lompat2 lagi… tapi alhamdulilah tak sampai 3 jam saya Nampak perubahan pada luka nya.. tidak berdarah dan seolah olah baru selepas letak gam nak rapatkan kesan koyak luka itu
Pagi esoknya 7 pagi.. nie before nak pegi keja"

…Amazingnya besok paginya terus kering dan kesan lukanya mengecil… Laa nie dah tunggu kulit kering itu tanggal naturally..

Aula ni memang dah teruja dengan kesan2 dari supplemen Shaklee ni...nnt kita baca lagi tstimoni beliau tentang ibunya.....dan tadi beliau datang ke rumah saya..bersama dgn abahnya...A'akif Fadzil... Aula belikan Vivix untuk parentsnya... dia kata memang bersyukur sangat yg luka razim tak sampai ke dalam.. Doktor kata veryyy lucky..sbb sikit lagi dah nak touch saraf mata and akan buat berdarah dalam..urrgghh.. sib baik terkoyak kat mata tu takk sampai ke dalam..and thanks to Vita E shaklee too..hehe....
Nak tahu more about Vitamin E? Meh ke sini

Mahu mencuba vitamin Shaklee? Boleh emailkan adaanoor@ymail.com atau sms kan kepada saya 017-9329859 untuk pesanan dan consultasi percuma serta promosi terkini. 

1 comment:

huzaimah said...

laa ingatkan gmbr adam luka td.. mane gmbr idung mancung adam cedera tu? sian dia... masih mancung lg kan?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...