NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Tuesday, September 20, 2011

Basic H: more testimonial~~

Tadi duk belek2 baju anak2 ni teringat pulak baju Adam yang kene muntah mase nk gi beraya ari tuh..kisahnya, nak ke melaka..pakailah baju baru..dalam kete, br je separuh jalan, dia muntah (Adam mmg sgt2 selalu muntah)..kesan minyak kat baju tuh x ilang2 walaupun dah dibasuh, sayang sgt sbb x sempat lg nk pakai dah kotor..frust nih, duk pk2 mcm mana nak hilangkan..jumpa pulak testimoni mommy lina ni..uih buleh kot try lepas ni hehe
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pagi tadi weekend tuhari saya membasuh sarung kusyen yang Ya Rabbi sangat kasihan akibat dilenjan anak-anak.
akhir JUN 037
Kotoran degil!

akhir JUN 038
Lihat kotoran tu!

 akhir JUN 039
Rendam dalam bancuhan Basic-H. Pakai sikiiiit je OK. Sebenarnya ni gambar selepas 7 jam direndam. Lupa pula nak ambil gambar semasa mula-mula merendam. 

akhir JUN 040




Hasilnyaaa….
Basic-H memang power. Ia boleh cuci macam-macam benda dan boleh gantikan peluntur. Yang bestnya ia tiada bahan kimia. Ini dibuktikan oleh teman saya, Zyd, yang mana BF nya seorang jurutera kimia, yang memberitahu Basic-H tiada bahan kimia setelah Zid mendapati ada jentik2 dalam air rendaman bajunya (yang dibiarkan 2-3 hari sebab dia lupa nak keluarkan masa weekend balik kampung).
Basic-H jugak best sebab saya rendam 2-3 hari, kain tak berbau.
So marilah kita sama-sama bertukar kepada Basic-H yang mesra alam ini!
Selain mencuci kain (pakaian) basic H ni banyaaaaak kegunaaannya. Termasuk boleh jadi ubat ulser.
-------------------------------------------------------------------------------------------
So, if interested, contactlah Adaa cepat ye..special price ni..tak rugi punya :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...