NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Friday, September 9, 2011

Vitamin E: Healer paling berkesan? Luka2 kejap je baik? Btol3..

Salam..hari ni saya in mood to talk about Vitamin E..why? sbb saya suke hehe Banyak kebaikan vitamin E ni, dari zaman sekolah lagi saya selalu dengar Vitamin E boleh buat kulit cantik..yelah, time2 tgh remaja, semua pon nak nampak cantik kan..kang susah laku hikhikhik bila dah kawen, pregnant..pon cari vitamin ni jugak utk hilangkan stretch mark lepas bersalin..also, for those 'dingin' in bed lepas deliver baby, this is ur best friend :)

Tadi berblog walking, terbaca satu artikel, dan Adaa rasa sangat menarik sbb anak2 makin lasak dan satu kerisauan buat ibu2 ni nk lepas anak2 main sendiri..kang jatuh sana, luka sini..kalo sikit takpe, tapi kalo teruk huuu kalut wooo buleh nanges (i'm very sensitive when it comes to anak2 ni, well who doesn't), dan teringat bila anak sedara (yes, you Faid..hehe) terhantuk kepala di bucu tangga..luka sangat dalam..nasib baik dia rilek je tp yg ibunya risau lah of course..that time i wish ade Vitamin E dlm beg..malangnye takde..hehe so, buh minyak gamat lah dulu kan..if ade vitamin E mase tuh mmg akan segera dipecahkan dan disapu ke tempat luka supaya cepat kering dan baik..kan? hehe

Adam bersama Faid kat kg

ni salah satu testimonial yang sangat menarik hatiku dan bertambah suke pada vitamin E

jom baca kisah laila..pengalaman dia dgn puteranya si iqbal dan vitamin E..
______________________

oh terlupa... semasa check out nak ke Kaki gunung, si kecil aktif Iman Iqbal terjatuh tersembam dilantai - bibirnya luka terkoyak sedikit. Kesian, masa tu darah keluar agak byk... Alhamdulillah tak panik, lepas lap, saya amik 1 capsul Vitamin E - pecahkan dan letakkan ditempat luka. kalau sebelum ni saya dengar cerita kawan2 je, letak ditempat luka anak2 - terhantuk kepala bucu, ter hantuk mata, ketuat kering, dll. Alhamdulillah memang nampak kesan Vitamin E.
_____________________________________________________
Bibir luka - lepas lap darah
selepas 24 jam
Selepas 2 hari.
Vitamin E membantu mempercepat proses baik luka - lepas ni insyaAllah ibu akan pastikan antara barang yang MESTi ada dalam handbeg ketika berjalan dengan anak2.
_________________________________
 kan cepat tuu..so ibu2 jom lah bwk vitamin e ni dlm handbag selain botol susu, pampers,napkin bla bla bla hihi

nak dapatkan vitamin e pada harga istimewa? contact aje Adaa.. boleh tau promosi September sekali :) adaanoor@ymail.com or 017-9329859

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...