NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Saturday, August 20, 2011

Ruam pada baby..kesian kan..trylah herbal cream :)

Kali ni saya nak share sikit ttg  Herbal Blend Multi-Purpose Cream ni..
Herbal Blend®
Multi-Purpose Cream
Masa Eilman umur 2 bulan gitu hari tu, Eilman selalu sgt kena ruam especially di punggung, leher, bahu dan muka..keadaan jadi makin teruk setiap kali cuaca panas..sian dia, badan nya semangat, so panas sikit dah berpeluh2 pastu terus naik ruam..mula2 saya just bubuh cream dari klinik..elok kejap, tp lepas tuh naik balik..saya pon tak tahu nak letak apa dah..teringat pula herbal cream yang saya dpt free dari Kak Cery (thanx to u) masa sy jd customernye yang setia hehe so sy pun test lah..Alhamdulillah..tiap kali lepas mandi saya sapu dan dalam 2 3 hari je dah kurang..n sekarang jarang sgt dah kena ruam..kulit pun makin mulus..mungkin juga khasiat dari ESP yang diminum ibu :) inilah dia anak ibu sekarang..

macam upin ipin kan hehe(muka x ready nk senyum)
Ini pula testimonial dari mereka yang dah guna:
credit to kak cery

    • salam sis ceri. nk tnya, herbal cream tu baby leh guna tak? sbb baby sbb baby kena ruam kat kepala dia, boleh sapu kat kepala dan muka baby ke herbal cream tu?
  • August 15
    • boleh sangat2..:-)
    • wokeh.. tenkiu sis.. :)
  • 5 hours ago
    • sis, ruam di kepala dan biji2 di muka anak sy da hilang. 2 hari je sapu da ok. Tenkiu sbb ia sgt berguna.
  • 2 seconds ago
    • alhamdulillah
_____________________________________________________
ha..kan2 btol kan..jadi bg sesiapa yang nk cuba, hubungi saya utk harga istimewa tak mahal pun....cream ni serbaguna tau..bukan saja boleh guna untuk hilangkan ruam baby, untuk kulit halus, tumit pecah2 pun boleh..
sedikit info ttg herbal cream:
  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
  • baik utk kulit gatal2
  • untuk demam panas(disapu seluruh badan)
  • baik untuk hilangkan kesan/tanda demam campak
  • memecahkan lemak terutama dibahagian perut
Mahu mencuba vitamin Shaklee? Boleh emailkan adaanoor@ymail.com atau sms kan kepada saya 017-9329859 untuk pesanan dan consultasi percuma serta promosi terkini. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...