NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Wednesday, August 3, 2011

VIVIX: Priceless Gift for Precious Person~~

Hari ni Adam buat perangai, membuatkan darah saya mcm nak mendidih je..tetibe teringat, mcm manalah umi besarkan kami adik beradik dulu..mesti lebih daripada mendidih pon dia pernah rasa hehe..(moga Allah memaafkan segala kesalahan Umi dan tempatkan Umi di tempat terindah..mode: sangat miss arwah Umi hukhuk)

Tadi baca blog kak cery tentang memberi 'hadiah kesihatan' buat org tersayang..tu yang teringat orang2 tersayang tu..Sudah pasti kesihatan kita ni anugerah hanya dari Allah..tetapi usaha kita untuk menjaga diri kita..jika kita makan pun tak menentu, senaman pun tak pernah, tiba2 nak mengharapkan tubuh yang kuat dan sihat adalah tidak wajar..tapi Maha Pemurah Allah, diberinya kita kesihatan kan..bezanya ada orang sihat sampai ke tua, ada orang sihatnya sementara aja..

yang penting usaha kita untuk kekal sihat dan memastikan orang2 yang kita sayangi turut sihat..Kalau dari koleksi Shaklee ni supplement yang sangat sesuai untuk diberikan pada orang2 tersayang, parents is Vivix..

Sekilas info:
credit
Q. What is Vivix™?
A. Vivix is a patent-pending, powerful, and exclusive polyphenol blend with ingredients shown in laboratory research to positively impact four key mechanisms of cellular aging, including helping to protect and repair DNA damage, positively influencing genetic regulators of cellular longevity, promoting mitochondrial energy production, and slowing formation of AGE proteins.

Q. When should I take Vivix?
A. Take Vivix daily, preferably with a meal such as breakfast or lunch. Shake well before taking the recommended serving of one teaspoon per day.

Q. Can I take more than one teaspoon per day?
A. According to the latest research, there does not appear to be any added benefit from taking more than the recommended serving of one teaspoon per day.

Q. Can I use Vivix with my other Shaklee supplements?
A. Vivix can be taken with all Shaklee dietary supplements. Ideally, Vivix should be taken with Vitalizer™, NutriFeron®, and Cinch™ Shakes as an excellent daily complement to healthy lifestyle choices. The essential nutrients in Vitalizer, immune-system-supporting phytonutrients in Nutriferon, and muscle-mass-protecting protein in Cinch Shakes, together with the polyphenols in Vivix deliver broad spectrum anti-aging support to your wellness plan for a healthier life.

Q. Who would benefit from Vivix?
A. Any adult concerned with cellular aging and optimal well-being.* Vivix is not recommended for pregnant or lactating women, or anyone younger than 18 years old.

Q. What is resveratrol?
A. A natural antioxidant compound found in some plants, fruits, seeds, grapes, and grape-derived products such as red wine. Resveratrol is a polyphenol that has been found to potentially improve health and well-being in laboratory studies from around the globe. In addition, emerging laboratory research has found that resveratrol fights cellular aging. These studies also found that resveratrol activates genetic regulators of cellular longevity pathways, which may have positive effects on DNA, cellular health, and metabolism.

Q. How much resveratrol does Vivix provide?
A. Vivix delivers 100 mg of resveratrol per serving. The resveratrol extract has a natural resveratrol content of 98% and the amount of resveratrol in Vivix is guided by the latest scientific studies and emerging research. Vivix goes beyond resveratrol by combining it with a patent pending blend of additional polyphenols made from the only grape in nature with an extra chromosome. Laboratory studies have found that this unique combination is able to positively impact the four key mechanisms of cellular aging and is 10 times more effective than resveratrol alone in slowing AGE protein formation.

Q. What are polyphenols?
A. Polyphenols are a group of phytochemicals that are plant-derived compounds with both potential antioxidant and cellular anti-aging benefits. In fact, emerging research has reported that polyphenols may elicit multiple biological effects consistent with sustained and improved human health.

Q. Is Vivix an antioxidant product?
A. Vivix has polyphenol ingredients that have been shown in laboratory studies to positively impact the four key mechanisms of cellular aging and therefore goes well beyond providing antioxidant support.

Q. Is Vivix a juice beverage and how does it compare to juice products being sold today?
A. No, Vivix is an exclusive, concentrated liquid tonic dietary supplement that delivers the purest form of resveratrol and a highly potent polyphenol extract created from the only grape in nature with an extra chromosome. This unique blend of polyphenols includes ingredients that have been shown in laboratory studies to fight key mechanisms of cellular aging.Each serving of Vivix delivers the equivalent amount of resveratrol found in 100 glasses of red wine.

Q. Does Vivix contain alcohol?
A. Vivix does not contain alcohol.

Q. What is the shelf life of Vivix?
A. The shelf life is nine months.

Q. Why do I need to refrigerate after opening?
A. Refrigeration after opening will help to maintain optimal freshness, color, and maximum polyphenol activity in the product. Refrigerate unopened bottles as well.

Q. Why isn’t the product shipped under refrigeration?
A. Extensive testing, including actual shipments throughout the country and simulated transportation under extreme temperature and humidity conditions, has confirmed that the highest quality product is maintained under all shipping conditions to which the product will be exposed.


 NI KISAH MommyLyna yg hadiahkan Vivix utk ayahnya.. apa kata tgk gbr ni
INilah yang dikatakan priceless gift ke org yg tersayang.. Bak kata PnNorita Mohd Idris >>>>Tiada apa yang lebih menggembirakan saya selain kesihatan mak yang baik. Duit boleh dicari...selagi ada daya usaha<< dlm blognye,Pn N share ttg ibunya yg diabetes kemudian dibelikan vvivix..,alhamdulillah dgn izinnya jua,penglihatan semakin pulih.. dan yg dibwh ni kredit to Along Nurazlina,..wallawehh
Kepala ni asalnya putih suwih mcm Richard Gere tp tengok ada hitam2...
Ayahku sel
epas sebotol Vivix!

Doktor dia kata tak percaya my dad dah 57.. Mcm lg muda je..
Hadiahkan Vivix utk ibu bapak kamu! Pasti berbaloi utk kesihatan mereka.

tak percaya?.. mcm tak lah gak... tapi mcm sy ckp sebelum ni..Alami sendiri. .anda pasti teruja. Cth mlm tadi, saya chat chat dgn Pn Amy yg ingin mencari supplemen utk ayahnya yang ada masalah kesihatan jantung.. beliau cerita.. ada seorang pesakit yg duduk di sebelah katil ayahnya .. pesakit tu berusia 70thn.. tapi yang terujanya.. amy cerita..org tu nampakmcm umur 50thn.. rahsianya?.. anaknya belikan Vivix dijadikan hadiah utk beliau.. Wallawehhhh..Inilah yg dikatakan priceless gift.." Kesihatan adalah anugerah rahmat dari Allah tak ternilai.. Kalau kita boleh beli baju, barang2 kehendak kita.. bagaimana dgn mereka yg melahirkan dan menjaga kita dari kecil? "
Kita mcm mana? x mau hadiahkan pada orang tersayang? hadiah syawal pon boleh ni hihi
Mahu mencuba vitamin Shaklee? Boleh emailkan adaanoor@ymail.com atau sms kan kepada saya 017-9329859 untuk pesanan dan consultasi percuma serta promosi terkini. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...