NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Wednesday, March 21, 2012

Herblax: Detox your body, clean your colon,help to lose weight~

Hari ni Adaa dihujani pertanyaan tentang weight management set. Sejak artikel Omega can help to LOSE WEIGHT? YES! bertambah lagi lah penggemar Omega :), dan bertambah lagilah penggemar set ni.




Selalunye Adaa tulis tentang lecithin, omega kan? Kali ni nak tulis tentang herblax pulak.Jom kite kenal sket ape dia herblax ni:


credit: Shaklee.com.my 





Herb-Lax™

Herb-LaxTM Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas.*

Bagi menangani kesulitan membuang air besar, Herb-LaxTMyang lembut boleh membantu.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa).  Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit



Itu secara ringkasnya lah ye. Terdiri daripada campuran 9 jenis herba yang membantu sesiapa yang ada angin, selalu kembung, atau kejang2. Herblax ni membantu dalam pembuangan air besar dengan cara yang lembut selepas beberapa jam pengambilan. Kira takde lah cirit birit ye..masih pembuangan normal dan lembut. 


Macam yang biasa Adaa tulis, 'Rumah penyakit adalah perut' jadi, sgt penting kita jaga perut kita ni, kalo tersumbat, toksin pun mulalah bertapak kan..lepas tuh mulalah sakit itu, sakit ini..Dalam badan kita ni, mcm2 ada..dengan makanan yang kita makan sekarang which contain a lot of chemical start dr proses penanaman, sembur2 chemical..kalau processed food lagilah kan, dengan bahan pewarna, pengawet, bahan2 ni semua boleh menyumbang kepada penyakit2 dalam badan kita. Kat sini lah fungsi Herblax ni..membantu menyingkirkan:

  • bacteria & parasites
  • toxic chemical & toxic substances
  • decaying food material

Siapa yang memerlukan Herblax?


credit



Anyone over the age of 5 years old interested in relieving constipation including:
  • the elderly
  • surgery patients
  • individuals who are taking narcotic pain medications which frequently cause constipation as a side effect

Anyone who experiences incomplete bowel emptying. A serving size of four tablets of Herb-Lax should cause a gentle bowel movement within several hours. By taking less than the serving size, one can still effectively speed up the flow of food and waste through the intestinal tract without causing diarrhea.

Anyone performing a body detoxification

What's In Herb-Lax?

Rhubarb
Many of the herbs contained in Herb-Lax are used in cultures which utilize herbs directly after meals to aid digestion. The herbs used in Herb-Lax are:


  1. senna: stimulates contractions in the bowel and inhibits stationary contractions in the colon
  2. senna leaf: stimulates contractions in the bowel and inhibits stationary contractions in the colon

  3. buckthorn: recognized for it's purifying effects* and constipation relief.
  4. culver's root: Culver's-root, which is official in the United States Pharmacopoeia, is used as an alterative, cathartic and in disorders of the liver. Traditionally used because of it's affinity for cleansing the gallbladder*
  5. licorice: Licorice possesses anti-bacterial properties and is used traditionally to relieve stomach upset
  6. fennel: Fennel is an anti-spasmodic. As a medicinal plant, fennel seed has been used as an antispasmodic, carminative, diuretic, expectorant, laxative, stimulant, and stomachic. Fennel has also been used as a remedy against colic.
  7. anise: Anise is a soothing digestive aid. This herb is good for the treatment of colic, gas, and indigestion. The stimulant and carminative properties of Anise make it useful in flatulency and colic. It is used as an ingredient of cathartic and aperient pills, to relieve flatulence and diminish the griping of purgative medicines.
  8. rhubarb: Rhubarb has been used in medicines and folk healing for centuries. It is recognized that rhubarb not only exercises a digestive action but it operates directly as a conveyor of bile salts. In the stomach its digestive effects cause an increase of the flow of gastric juice and induce their movement, thus favoring the processing of the contents of the stomach. Besides stimulating the
    secretions from the liver which convey the bile salts, it assists the intestine in regulating the absorption of fats.
  9. blue malva: Traditionally, blue malva flower has been appreciated for its soothing properties.

Dah kenal kan? :)

I'm a Shaklee Independent Distributor
Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::





1 comment:

norains78@gmail.com said...

Good info.tq.
http://kekalsihatdenganvitamin.blogsport.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...