NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Wednesday, March 14, 2012

Testimoni Set B: Milk Production increase in 2 weeks~


Akhirnya sempat juga update blog wpon pendek hehe Adaa just nak share testimoni seorang customer Adaa yang ambil Set B..kalau tak silap anaknye br 3 bulan tapi katanya production berkurang dah..risau lah kan sbb kalo boleh nak nyusukan sampai umur 2 tahun..Ingat lagi tak entry Adaa BF SET: Kenali set breastfeeding yang sesuai dengan anda~~ dalam ni ada disediakan info bagaimana nak pilih set breastfeeding yang sesuai dengan anda..bagi ibu muda Baizurah, dia memilih set B sebagai permulaan, ini email yang dihantar pada Adaa 2 hari lepas 




klik pic for better view


Hepi sungguh bila dapat email mcm ni kan? Bukan ape, semua ibu nak berikan yang terbaik buat anak2 kan, dan bila dpt tlg rasa puas hati ..Pn.Baizurah ni pon pasti hepi tu yang nk tambah ESP pulak tuh hehe..so mana satu set b ni refresh sket.. 



·              Mengandungi Multivitamin dengan dengan zat besi, Vitamin B, vitamin C, dan Alfalfa
·              Sesuai untuk ibu yang TIDAK  mempunyai masalah penyusuan
·              Tujuan utama mengambil supplement ialah untuk memperkayakan nutrisi dalam susu ibu
·              Alfalfa membantu menghasilkan susu ibu dengan lebih cepat
·              Sesuai untuk ibu yang mempunyai masalah sembelit dan masalah keputihan
·              Bagi bayi yang mempunyai masalah eczema,  set ini dapat membantu
Kurang sesuai untuk ibu-ibu yang baru melahirkan / berpantang kerana tidak sesuai untuk bayi yang mengalami jaundice dan ada sesetengah bayi mengalami sedikit cirit dengan alfalfa.

Jika anda ingin mencuba dan tak pasti  mana satu yang sesuai, Adaa boleh tolong InsyaAllah :) 

I'm a Shaklee Independent Distributor

Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...