NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Thursday, May 10, 2012

Testimoni GLA complex: Beli 3 botol GLA sekaligus? '' Haid kembali teratur, wajah kembali berseri, tiada lagi pil hormon, lihatlah sendiri!''

Petang tadi sempat lah membelek facebook kejap dan yang paling best bila salah seorang ahli biz group kami share satu cerita yang sangat2 hepi..Adaa baca pon tersengih hehe i'll keep it short. Ini testimonial seorang customer Nur Izzati yang baru je ambil GLA lebih kurang 10 hari.. tetibe overexcited lah pulak nak share testi customer Izzati ni, nasib baik org tak nampk depan computer ni haha


Ha..tu intro Izzati ..aii saje je buat orang tertunggu-tunggu hehe..after she met her, this is what she wrote

Alhamdulillah, gembira sungguh kan dengar perubahan positif orang lain. Period kembali stable, dah boleh tidur dengan lena, hati pon gembira!

Nak tahu apa lagi kelebihan GLA?



Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni
·              Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
·              Membantu meningkatkan kesuburan
·              Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
·              Membantu dalam menangani menopus
·              Menguatkan kuku dan rambut
·              Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
·              Membantu menangai ekzema
·              Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
·              Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
·              Menguatkan imuniti tubuh
·              Memperlahankan proses penuaan
·              Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
·              Mengawal kencing manis dan darah tinggi
·              Mengawal kolesterol
·              Untuk fungsi saraf

Jika anda rasa nak cuba, jgn segan2 hubungi Adaa ok? Totally worth it! Call now to get the BEST PRICE just from MyInspiration~

I'm a Shaklee Independent Distributor

Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...