NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Wednesday, April 4, 2012

Product Knowledge: Mealshake-French Vanilla ''Fast food, No Guilt''

Since bulan ni Promo Mealshake, so Adaa nak bg info sket lah ttg Mealshake yang best ni :) Bagi yang belum familiar dengan Mealshake, anda boleh read here ye..


Mealshake ni bukan sahaja sesuai utk kanak2, tetapi juga sesuai untuk org dewasa. Ini antara makanan segera yang berkhasiat smpkan Shaklee kategorikan mealshake ni sebagai ''Fast Food, No Guilt'' sebabnya Mealshake ni boleh dimakan bila2 masa, cepat, mudah, nutritious! 


Sedikit info ttg Mealshake credit to : Shaklee.com.my



Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium 

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan
.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu. 

Rasa mealshake ni french vanilla..mmg sedap..bukak je tin tuh bau dia..fuh mcm eskem vanila..sedap..

JOm tgk sikit info tentang Mealshake ni..nk consume mesti kenal dulu ye tak?


Fat

The Shaklee Meal Shake powder contains only 0.5 g of total fat, before milk is added. There is no saturated fat or trans fat; however, there is a little less than 5 mg of cholesterol. The type of milk you add, fat-free, low-fat or whole, will greatly affect the amount of fat in your meal shake. The Dietary Guidelines for Americans encourage you to consume 3 cups of fat-free or low-fat milk, or equivalent milk substitute, each day to ensure sufficient calcium consumption.

Carbohydrates

There are 23 g total carbohydrates in 1/4 cup of meal shake powdered mix. One serving, before milk is added, provides 3 g of dietary fiber. The type of milk you add may slightly increase the fiber content, but not by much. There are 18 g of sugar in one serving of Shaklee Meal Shake powdered mix. Once milk has been added, the carbohydrate and sugar levels will increase.

Protein

One serving, 1/4 cup, of Shaklee Meal Shake mix contains 7 g of protein. Once you mix it with milk, the protein content will increase significantly. In some cases it will double, depending on the type of milk you add.

Vitamins

Shaklee Meal Shake powder, prior to adding milk, contains generous quantities of 12 essential vitamins. A single serving provides you with a percentage of the daily recommended intakes for the following vitamins, based on a 2,000 calorie diet: 25 percent of vitamin A, 30 percent of vitamin B6, 20 percent of vitamin B12, 30 percent of vitamin C, 10 percent of vitamin D, 35 percent of vitamin E, 30 percent of thiamin, 10 percent of riboflavin, 35 percent of niacin, 35 percent of folate, 35 percent of biotin and 30 percent of pantothenic acid.

Minerals

here are 11 essential minerals found in Shaklee Meal Shake mix. One serving, prior to the addition of milk, provides you with a percentage of the daily recommended intake for the following minerals, based on a 2,000 calorie diet: 20 percent of calcium, 35 percent of iron, 15 percent of phosphorous, 25 percent of magnesium, 30 percent of zinc, 35 percent of selenium, 35 percent of copper, 35 percent of manganese and 35 percent of molybdenum. One serving also contains 80 mg of sodium and 275 mg of potassium.




Bagi yang ingin mencuba dengan harga istimewa bulan ini, silelah PM adaa :)

I'm a Shaklee Independent Distributor

Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...