NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Thursday, December 29, 2011

2011 SPECIAL: GIVEAWAY FROM MYINSPIRATION!!

Sempena tahun 2011 yang hampir melabuhkan tirai dan kemunculan 2012, MyInspiration dengan sukacitanya ingin memberikan hadiah buat semua. Jom join ramai2! Kali ini hadiah disponsored oleh Adam's Little Closet (mekasih ) . 3 pemenang bertuah akan mendapat hadiah dr Adam's Little Closet

Caranya mudah jeee:

SYARAT UTAMA: Go to blog MyInspiration dan 'follow blog' SERTA klik 'like' facebook page (belah kanan  blog tu ye) bagi yang dah buat tuh sile proceed yeee

Bagi pengguna Facebook

1. Silalah add Adaa as fren ye, just klik FB saya Noor Syuhada dan 'add as friend'
2. Then klik button 'share' gbr di atas dan tulis "I WANT MY GIFT FROM MYINSPIRATION" (picture ni Adaa upload di status FB Adaa...klik here)
3.Siap!!

Untuk bloggers pulak.

1. Upload gbr giveaway ni di personal blog anda dgn tajuk entry "GIVEAWAY FROM MYINSPIRATION'' dan letakkan link entry ni pada gmbr tersebut
3. Tinggalkan komen di entry ini (x kisahlah nk komen ke nk bersajak pantun ke), dan address blog anda untuk kami lawati.(saje bertandang hehe)

itu jeee :P

Mahu mencuba vitamin Shaklee? Nak tahu apa yang sesuai dengan budget anda? Boleh emailkan adaanoor@ymail.com atau sms kan kepada saya 017-9329859 untuk pesanan dan consultasi percuma serta promosi terkini. Pelanggan MyInspiration juga layak untuk menerima mysteri free  gift, jadual makan, tips eksklusif dan menyertai group tertutup kami di FB untuk mendapatkan konsultasi berterusan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...