NEW BLOG

BLOG INI TERLAH BERPINDAH KE www.adaa-inspiration.com

Thursday, January 19, 2012

Testimoni: Anda menceriakan hari saya! Lalala~~

Bosan lah asyik tulis benda serius je..hari ni nak wat entry santai..hehehe Time rasa tak berapa hepi, bila dpt je sms atau post kat fb rasa hepi balik :) Bila perkara yang kita kongsi membantu org lain, mestilah rasa hepi..Mcm pagi td tetibe dpt sms dari kwn masa di STF dulu..thanx Sue, u make my day hihi

''Nak tanya Vitamin C dgn b complex brapa harga dan tahan brapa lama? btw, ramai yang puji kulit su cantik. rahsianya shaklee nye vitamin e complex''

Sue ni mmg lawa orgnye, bertambah lawa lah dgn vitamin E tu hehe

Ini pula kenalan di alam cyber Yusazlina ni baru lepas bersalin ceaser, jadi dia mintak pendapat Adaa lah product ape yang sesuai:



Alhamdulillah, Yusazlina berpuas hati..hari ni cari untuk anaknye pulak yang kurang selera makan..
Yang ni pulak, kawan jugak hehe bila pregnant, Hb asyik rendah aje..jom baca apa kata kak Fiza lepas consume Eu-Four Pack


Ini bulan lepas dia tulis, 2 hari lepas tengah malam ni, dpt sms, agaknye baru lepas check siang tuh..hehe 

''Salam, saje nk gtahu sbb bertambah happy bila Hb naik lagi walaupun kdg2 lupa and salah cara makan smp nurse tuh tanya mcm2 psl Shaklee, Terbaiikkk...''


Adaa bace pun tersenyum je..hehe harapnya kebaikan yang Adaa rasa semua org pun boleh rasa, janji, buat pilihan yang tepat, dan plg penting, DISIPLIN ye..kalo mkn tanpa ilmu dan disiplin, belilah supplement ape pun, x berkesan punye hehe




Harapnya lebih ramai yang nk kongsi the best feeling ngan Adaa lepas ni :) Anda semua menceriakan hari2 saya!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
 
Sila hubungi Adaa untuk sebarang pertanyaan:
adaanoor@ymail.com
017-9329859

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...